+31 (0)46 20 600 60

Diensten

Wat swaptoo voor u kan betekenen.

IT automatisering met Swap2work

Met IT automatisering voor kantoor zorgt Swaptoo voor alles wat een bedrijf nodig heeft om te kunnen werken. Zo helpen we bij het delen van bestanden, e-mail en agenda’s als ook met de installatie en het gebruik van bedrijfssoftware en webtoepassingen. Swap2work biedt IT automatisering op een eigen manier. Van ondernemer tot ondernemer, op maat gemaakt voor het MKB.

IT automatisering

Delen van bestanden, e-mail en agenda’s

De ooit zo vertrouwde desktop computer maakt langzaam plaats voor laptops, tablets en smartphones, terwijl documenten en toepassingen voor e-mail en kalenders zich niet langer op een computer bevinden, maar ergens op een server bij u op locatie of in een datacenter staan. Ook is het mogelijk om programma’s en opslagruimte geheel als dienst in de cloud af te nemen, zonder daarbij zelf voor hardware en software te moeten zorgen.

Bedrijfssoftware

Swaptoo helpt bij het installeren en configureren van software die uw organisatie draaiende houdt. Wij zorgen voor de meest uiteenlopende pakketen bedrijfssoftware, waaronder software voor CRM, ERP, boekhoudingen, kassasystemen en Office365. Wij zorgen daarbij ook voor het licentie- en toegangsbeheer en voor servers en andere hardware. Daarbij nemen we u het contact met de leverancier uit handen, zodat we snel problemen kunnen oplossen en software updates kunnen installeren terwijl u verder werkt.

Webtoepassingen

U kunt bij ons terecht voor de implementatie van webtoepassingen als een website, webshop, helpdesk en intranet. Wij verzorgen zowel de hardware als de software als ook de hosting en domeinnamen die daarvoor eventueel nodig zijn. Verder leveren we ook apps voor smartphones en tablets en toepassingen die het mogelijk maken om bijvoorbeeld een persoonlijk bureaublad vanaf een server op meerdere apparaten weer te geven.

Swap2work

Met Swap2work gaat IT automatisering verder. Wij van Swaptoo begrijpen wat ondernemers beweegt. Wij verkopen u daarom ook geen standaardoplossing omdat een leverancier dat wil. Wij maken IT op maat, zoeken naar oplossingen die helpen te ontzorgen. Zo bieden we een helpdesk waarbij u door uw vaste aanspreekpunt bij Swaptoo geholpen wordt. Daarnaast bieden we onderhoudscontracten die het voor u overzichtelijk houden.

Voor het MKB

Swaptoo is een ervaren ontzorger. Wij hechten veel waarde aan een goed persoonlijk contact en zijn bovendien als onafhankelijk adviseur niet gebonden aan één oplossing. Door onze jarenlange ervaring met IT automatisering weten we hoe we bedrijven kunnen helpen bedrijfsprocessen te automatiseren en om behoeften in oplossingen om te zetten.

Limburg

Swaptoo richt zich met IT automatisering vooral op het MKB in Limburg en delen van aangrenzende provincies. Wij leveren daarnaast eveneens diensten als zakelijk bellennetwerkbeveiliging en netwerkverbindingen. U kunt Swaptoo ook inhuren als adviseur om bijvoorbeeld uw eigen ICT-afdeling te ondersteunen of om een interne audit uit te voeren.