+31 (0)46 20 600 60

Diensten

Wat swaptoo voor u kan betekenen.

Zakelijk bellen met Swap2VoIP

Zakelijk bellen is gelukkig niet meer wat het vroeger was. Zo hoeft u niet meer te investeren in een eigen telefooncentrale of een abonnement af te sluiten dat eigenlijk net niet helemaal past. Met Swap2VoIP bieden we vaste telefonie op maat voor het MKB. Een dienst op basis van de nieuwste technieken, maar dan net zo eenvoudig en veilig als voorheen.

Zakelijk bellen

VoIP

Met Voice over IP is het traditionele vaste net met het internet versmolten. Het bellen via het internet is daardoor uitgegroeid tot een dienst die het beste van twee werelden samenbrengt. Zo is de spraakkwaliteit onveranderd goed, maar zijn door de verdere digitalisering de mogelijkheden enorm toegenomen en leent VoIP zich uitstekend voor maatwerk.

Swap2VoIP

Swap2VoIP is onze totaaloplossing voor zakelijk bellen via VoIP. Wij inventariseren eerst grondig uw wensen, zorgen voor apparatuur als centrales en toestellen, vragen netlijnen en internetverbindingen aan en bieden ondersteuning waar nodig. Onze telefooncentrales kunnen op locatie of als hosted voice in ons goedbeveiligde datacenter worden geplaatst. U kunt die centrale dan eenmalig zelf aanschaffen of in abonnementsvorm bij ons afnemen.

Voor het MKB

Swaptoo is een ervaren ontzorger. Wij hechten veel waarde aan een goed persoonlijk contact en zijn bovendien als onafhankelijk adviseur niet gebonden aan één oplossing. Door onze jarenlange ervaring met zakelijk bellen weten we snel waar u naar op zoek bent. En als iets niet werkt, dan zorgen we ervoor dat u nooit lang onbereikbaar bent.

Limburg

Swaptoo richt zich met zakelijk bellen vooral op het MKB in Limburg en delen van aangrenzende provincies. Naast zakelijk bellen leveren wij tevens netwerkbeveiliging, IT automatisering en netwerkverbindingen. U kunt Swaptoo ook inhuren als adviseur om bijvoorbeeld uw eigen ICT-afdeling te ondersteunen of om een interne audit uit te voeren.