+31 (0)46 20 600 60

Over Swaptoo

Onafhankelijk

Swaptoo denkt met u mee. We zijn een ICT-specialist die veel waarde hecht aan een goed persoonlijk contact. Daarbij hoort vanzelfsprekend dat we u onafhankelijk met raad en daad bijstaan. Individuele leveranciers, die vooral overtuigd zijn van de werking van hun eigen product, houden we op afstand. U koopt bij ons ook niet een winkelwagen vol met diensten, maar een totaaloplossing. Voor ons is het belangrijk dat die oplossing voor u werkt en blijft werken.

Ontzorgend

Als u met ons samenwerkt, dan zult u zien dat we met alles rekening houden. We beginnen met een gedegen advies. Daarna leggen we aan, installeren en configureren we. We gaan door met het verlenen van hulp en ondersteuning na oplevering. U hoeft zelf nergens voor te zorgen. Wij regelen alles. Wij hebben jarenlange ervaring met wat we doen. Wij weten hoe we ingewikkelde techniek zo kunnen leveren dat u er met plezier mee werkt.

Betrouwbaar

De markt waarin wij werken beweegt snel. Sommige ontwikkelingen blijken een kortstondige hype, terwijl anderen juist uw werk zoveel gemakkelijker maken. Wij zien het verschil tussen die twee. Wij testen bovendien de oplossingen die we aandragen eerst zelf uit. En om eerlijk te zijn: dat testen vinden we eigenlijk best leuk. Wij pionieren zodat u daarmee uw voordeel kunt doen.

Icoon_recht

Onze Diensten

Waarvoor u bij Swaptoo terecht kunt
Zakelijk bellen

Zakelijk bellen

Zakelijk bellen op basis van Voice over IP. Het vaste net opnieuw uitgevonden. Simpeler, veilig en aanpasbaar.

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging

Een veilig bedrijfsnetwerk voor in een wereld waarin we voortdurend wisselen van toestellen en netwerken.

IT automatisering

Automatisering

IT automatisering die verder gaat. Van het delen van bestanden en e-mail tot bedrijfssoftware en webtoepassingen.

Netwerkverbindingen

Netwerkverbindingen

Verbindingen zijn de ruggengraat van uw netwerk. Zonder ADSL of glasvezel, routers, WiFi en kabels werkt niets.

Onze klanten

Wat onze klanten van ons vinden