+31 (0)46 20 600 60

Diensten

Wat swaptoo voor u kan betekenen.

Een veilig netwerk met Swap2security

Een veilig netwerk vereist meer dan een virusscanner alleen. Zeker nu dat medewerkers met hun eigen smartphones, tablets en laptops toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk, met alle beveiligingsrisico’s van dien. Met Swap2security bieden we netwerkbeveiliging voor het MKB. Van allesomvattende audit tot het leveren en configureren van software.

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging

Het is bijna niet voor te stellen hoe simpel het kan zijn om via het internet vertrouwelijke bedrijfsinformatie buit te maken. Hackers proberen op steeds geraffineerdere wijze met malware of via phishing uw medewerkers informatie afhandig te maken dan wel met virussen of via kwetsbaarheden in een firewall uw netwerk binnen te dringen.

Swap2security

Met Swap2security bieden we daar weerstand tegen. Wij regelen netwerkbeveiliging van A tot Z. Zo bepalen we met behulp van een beveiligingsaudit waar zich de zwakke plekken in het netwerk bevinden en zorgen, indien gewenst, zelf voor de installatie en het configureren van software. Ook geven we advies over veilig gebruik van het netwerk.

Voor het MKB

Swaptoo is een ervaren ontzorger. Wij hechten veel waarde aan een goed persoonlijk contact en zijn bovendien als onafhankelijk adviseur niet gebonden aan één oplossing. Door onze jarenlange ervaring met het beveiligen van netwerken weten we precies wat werkt. Mocht u ooit onverhoopt met een dreiging te maken krijgen, dan helpen wij u bovendien meteen.

Limburg

Swaptoo richt zich met het beveiligen van netwerken vooral op het MKB in Limburg en delen van aangrenzende provincies. Naast netwerkbeveiliging leveren wij tevens zakelijk bellen, IT automatisering en netwerkverbindingen. U kunt Swaptoo ook inhuren als adviseur om bijvoorbeeld uw eigen ICT-afdeling te ondersteunen of om een interne audit uit te voeren.