+31 (0)46 20 600 60

Diensten

Uw eigen ICT-specialist

Wij adviseren en ontzorgen

Swaptoo denkt met u mee. We zijn een ICT-specialist die veel waarde hecht aan een goed persoonlijk contact. Daarbij hoort vanzelfsprekend dat we u onafhankelijk met raad en daad bijstaan. Individuele leveranciers, die vooral overtuigd zijn van de werking van hun eigen product, houden we op afstand. U koopt bij ons ook niet een winkelwagen vol met diensten, maar een totaaloplossing. Voor ons is het belangrijk dat die oplossing voor u werkt en blijft werken.

Als u met ons samenwerkt, dan zult u zien dat we met alles rekening houden. We beginnen bij een gedegen advies en die eindigen bij het verlenen van hulp en ondersteuning na oplevering. Daartussenin leggen we aan, installeren en configureren we. U hoeft zelf nergens voor te zorgen. Wij regelen alles. Wij hebben jarenlange ervaring met wat we doen. Wij weten hoe we ingewikkelde techniek zo kunnen leveren dat u er met plezier mee werkt.

De markt waarin wij werken beweegt snel. Sommige ontwikkelingen blijken een kortstondige hype, terwijl anderen juist uw werk zoveel gemakkelijker maken. Wij zien het verschil tussen die twee. Wij testen bovendien de oplossingen die we aandragen eerst zelf uit. En om eerlijk te zijn: dat testen vinden we eigenlijk best leuk. Wij pionieren zodat u daarmee uw voordeel kunt doen.

Icoon_recht