+31 (0)46 20 600 60

Diensten

Wat swaptoo voor u kan betekenen.

Altijd verbonden met Swap2connect

Netwerkverbindingen vormen de ruggengraat van iedere onderneming. Ze zijn de digitale snelwegen waarzonder we geen bestanden zouden kunnen delen, mail kunnen ophalen of websites zouden kunnen bezoeken. Met Swap2connect bieden we netwerkoplossingen voor het MKB die met een bedrijf mee kunnen groeien.

Netwerkverbindingen

Netwerkverbindingen

Een netwerk valt eigenlijk altijd uiteen in twee delen: het deel buiten de muren van uw bedrijfspand en dat er binnen. Buiten bent u verbonden met een provider die middels ADSL of glasvezel internet aanbiedt. Binnen moet het verkeer van alle aangesloten apparaten bekabeld of draadloos (via WiFi access points) verder worden geleid door het netwerk.

Swap2connect

Met Swap2connect zorgen we ervoor dat dit van begin tot eind goed gaat. We analyseren de centrale verkeersstromen en bekijken de informatiebehoefte per werkplek om zo de benodigde netwerkcapaciteit te kunnen bepalen. Wij zorgen daarbij voor het aanvragen van netlijnen, het installeren van apparatuur en voor hosting en domeinnamen voor servers en websites.

Voor het MKB

Swaptoo is een ervaren ontzorger. Wij hechten veel waarde aan een goed persoonlijk contact en zijn bovendien als onafhankelijk adviseur niet gebonden aan één oplossing. Door onze jarenlange ervaring met het aanleggen van netwerken weten we wat nodig is om netwerkverbindingen op te leveren die qua snelheid en capaciteit voldoen aan uw verwachtingen.

Limburg

Swaptoo richt zich met het aanleggen van netwerken vooral op het MKB in Limburg en delen van aangrenzende provincies. Naast netwerkverbindingen leveren wij tevens zakelijk bellen, netwerkbeveiliging en IT automatisering. U kunt Swaptoo ook inhuren als adviseur om bijvoorbeeld uw eigen ICT-afdeling te ondersteunen of om een interne audit uit te voeren.